GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΕΒΡΟΣ: Τον μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας του

-Γεωργιανός ζωσμένος με όπλα μαχαίρωσε 46χρόνο στον Έβρο -Συνελήφθη ο 48χρόνος δράστης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοκατοχή Στ...

-Γεωργιανός ζωσμένος με όπλα μαχαίρωσε 46χρόνο στον Έβρο
-Συνελήφθη ο 48χρόνος δράστης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοκατοχή

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής ένας 48χρόνος Γεωργιανός στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος μαχαίρωσε στον λαιμό έναν 46χρόνο ημεδαπό μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας του.

Ο δράστης, λόγω προσωπικών διαφορών και έχοντας στην κατοχή του ένα κυνηγητικό όπλο και δύο μαχαίρια μετέβη στην οικία του 46χρόνου ημεδαπού, οπού βρίσκονταν ο ίδιος με τη 69χρόνη μητέρα του και αφού αρχικά τους απείλησε για τη ζωή τους στη συνέχεια και μετά από διαπληκτισμό με το, 46χρόνο τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στο λαιμό και τράπηκε σε φυγή, πυροβολώντας επανειλημμένα στον αέρα.  

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν το παραπάνω όπλο, 2 μαχαίρια, μήκους 30,5 και 32 εκατοστών και 10 κυνηγητικά φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν. Εντοπίσθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 6 κάλυκες κυνηγητικών φυσιγγίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
ένα (1) αεροβόλο όπλο
ένα (1)  φυτό κάνναβης, ύψους 20 εκατοστών
ένα (1) ποδήλατο, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται

Ο 46χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε. 

Σημειώνεται, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, καθώς και ότι παρέμενε παράνομα στη χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.  


Δεν υπάρχουν σχόλια