GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με ελικόπτερο ο Ιβάν Σαββίδης στη ΣΕΚΑΠ – Επίσκεψη στην Ξάνθη!

Στο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο νέος ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Ιβάν Σαββίδης, πραγματοποιώντας ε...

Στο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο νέος ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Ιβάν Σαββίδης, πραγματοποιώντας επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και συνομιλώντας με στελέχη της διοίκησης. 

Λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι ο Ρώσος επενδυτής βρέθηκε στην Ξάνθη, πετώντας από τη Θεσσαλονίκη με ελικόπτερο, με τα υψηλόβαθμα στελέχη του εργοστασίου να τον υποδέχονται και να τον ξεναγούν στις εγκαταστάσεις της ΣΕΚΑΠ. Ο κ. Σαββίδης και η ομάδα συνεργατών του που τον πλαισίωνε συνομίλησε για λίγο με εργαζόμενους ενώ στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον μηχανολογικό εξοπλισμό του εργοστασίου, τα επί μέρους τμήματα παραγωγής αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της ΣΕΚΑΠ. 

Αμέσως μετά συναντήθηκε με τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας, ενημερώνοντάς τους για τους στόχους και τις προσωπικές επιδιώξεις για το μέλλον του εργοστασίου, ενώ λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή δεν κατέστη εφικτό να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη πτήση επιστροφής του, με τον ίδιο να παρατείνει για λίγη ώρα την παραμονή του στου εργοστάσιο. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής αναχώρησε με το ελικόπτερό του για τη Θεσσαλονίκη. 

Υπενθυμίζεται πως στις 28 Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, η Γενική Συνέλευση των μετόχων κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια