GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ δόθηκε εν τέλει στη συζήτηση για το έργο του Αρδευτικού της Ξάνθης στο ΣτΕ. Η υπόθεση θα συζητηθεί στις 6 Νοεμβρίου, ενώ η ανα...

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ δόθηκε εν τέλει στη συζήτηση για το έργο του Αρδευτικού της Ξάνθης στο ΣτΕ. Η υπόθεση θα συζητηθεί στις 6 Νοεμβρίου, ενώ η αναβολή δόθηκε λόγω κωλύματος στην υπογραφή της μελέτης των υδάτινων πόρων από τα αρμόδια Υπουργεία. Όπως φαίνεται το έργο και η υλοποίησή του ή όχι μένει για ακόμη μια φορά στον αέρα, μετά και τη νέα χρονική παράταση της συζήτησης των ενστάσεων που κατέθεσαν οικολογικές οργανώσεις. Άγνωστο παραμένει το ποια θα είναι η τύχη του έργου μετά και απ’ αυτή τη νέα, σίγουρα όχι ευχάριστη, εξέλιξη. 

ΕΡΓΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ από ευρωπαϊκούς πόρους και χρηματοδοτήσεις! Αυτό έρχεται στο μυαλό κοιτάζοντας τη φωτογραφία του ThrakiToday στην οποία απεικονίζεται η πινακίδα των έργων ανάπλασης του Λιμνίου στην προσπάθειά της να σταθεί όρθια με τη βοήθεια ξύλινων δοκαριών. Ο συμβολισμός που εξάγεται δεν απέχει πολύ από μια πραγματικότητα που κατάφερε να ριζώσει στην σκέψη και στην νοοτροπία του σύγχρονου έλληνα… επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις και στήριξη πάντα με άρωμα Ευρώπης, πολλές φορές μάλιστα χρήματα που προορίζονταν για παραγωγικούς σκοπούς ή είχαν ως στόχο τους την ανάπτυξη δομών κατέληγαν στις τσέπες και στα πιάτα λίγων, εκλεκτών!  Το θέμα είναι πότε θα δημιουργηθούν και θα στηριχθούν οι σωστές υποδομές ώστε να μπορέσει κάτι σε αυτή τη χώρα, επιτέλους, να σταθεί αυτόνομο στα πόδια του. 

ΜΑΪΜΟΥ ΕΝΣΗΜΑ και πάλι στο προσκήνιο στην Ξάνθη! Το έργο γνωστό και οι πρωταγωνιστές μάλλον αναμενόμενοι αν και σε αυτές τις περιπτώσεις δύσκολα στοχοποιείται κάποιος, πόσο μάλλον οι πραγματικά υπεύθυνοι. Ωστόσο όπως πληροφορούμαστε ήδη άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες δικαστικές καμπάνες… οπότε εν αναμονή και για αυτό! Ποιος ξέρει, μπορεί εκτός από τις “μαϊμούδες” να αποδοθούν ευθύνες και στις… “μπανάνες” 

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ κατέκλυσαν την Κεντρική Πλατεία της πόλης, στο πλαίσιο της Ημέρας του Περιβάλλοντος. Έπαιξαν, φώναξαν, ζωγράφισαν και έδωσαν ζωή στο κέντρο της πόλης. Μια σπάνια και ευχάριστη στιγμή, που σίγουρα έκανε τους διερχόμενους να ξεχάσουν για λίγο το ότι βρίσκονται σε μια πόλη με τις χίλιες παραφωνίες και να αφεθούν στον κόσμο και τη ζωντάνια των μικρών μαθητών, που για ακόμη μια φορά έδωσαν μαθήματα σωστής συμπεριφοράς απέναντι στο περιβάλλον. 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ του μετοχικού κεφαλαίου της ΣΕΚΑΠ, στη Γ.Σ. της εταιρίας στις 28 Ιουνίου. Αύξηση ακούμε και αύξηση δεν βλέπουμε, με τη διαδικασία της πώλησης να έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και να φτάνει στο τέλος της μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε… ή μήπως και όχι;  

Δεν υπάρχουν σχόλια