GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ θεατές για ακόμη μια φορά στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης. «Άγνωστοι» διέρρηξαν τα γραφεία της Υπηρεσίας όχι μια, ο...

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ θεατές για ακόμη μια φορά στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης. «Άγνωστοι» διέρρηξαν τα γραφεία της Υπηρεσίας όχι μια, ούτε δύο, αλλά πάνω από επτά φορές την προηγούμενη εβδομάδα κλέβοντας υπολογιστές, αντικείμενα αξίας και αφαιρώντας ακόμη και μπαταρίες από τα σταθμευμένα οχήματα της υπηρεσίας. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μιας και στο παρελθόν, στο κοντινό, οι γνωστοί άγνωστοι χτύπησαν ουκ ολίγες φορές τα γραφεία! Ο δήμος ακόμη δεν δείχνει να βάζει μυαλό, με τη δημοτική περιουσία να παραμένει έρμαιο στις ορέξεις ορισμένων, ενώ για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται και στην πράξη ότι περιοχές της Ξάνθης λειτουργούν υπό ένα διαφορετικό καθεστώς αστυνόμευσης. 

Κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν από μερικές ημέρες και στα γραφεία του ΟΑΕΔ, όπου άγνωστοι… επιχείρησαν να εισέλθουν χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν! 

ΑΛΗΘΕΙΑ τι γίνεται με την παραλαβή της Κεντρικής Πλατείας της Ξάνθης; Κοντεύουν να περάσουν τρία χρόνια από την ημέρα που θα έπρεπε ο δήμος να έχει παραλάβει το έργο ωστόσο αυτό δεν πραγματοποιείται. Τουλάχιστον πριν από μερικούς μήνες δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έθεταν το θέμα υποβάλλοντας κάθε τόσα σχετικά ερωτήματα αναφορικά με το πότε θα παραληφθεί, χωρίς να λαμβάνουν πιστικές απαντήσεις. Πλέον, τηρείται σιγή ιχθύος! Απορίας άξιο βέβαια το ποιος θα φέρει την ευθύνη σε περίπτωση που σημειωθεί το παραμικρό ατύχημα στην Κεντρική Πλατεία, με τον τελευταίο που αναρωτήθηκε κάτι τέτοιο δημοσίως να έχει πλέον απομακρυνθεί από τη θέση που τότε κατείχε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο λόγος φυσικά για τον πρώην αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας κ. Νίκο Φωτιάδη. 

Αλήθεια, εισπράττονται χρήματα από την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία και εάν υπό ποιο καθεστώς; 

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ εγκαινίασε προσφάτως το νέο κολυμβητήριου του, ένα υπερσύγχρονο αθλητικό χώρο ξύνοντας δυσάρεστες μνήμες για το εδώ δημοτικό κολυμβητήριο, το οποίο παραμένει κλειστό με τους πολιτικούς ινστρούχτορες της περιοχής να επιδίδονται σε έναν επικοινωνιακό αγώνα προσπαθώντας να πείσουν πως δεν έχουν πνιγεί σε μια κουταλιά νερό, αλλά μάταια. Όμοροι δήμοι βρίσκουν λύσεις και αναπτύσσουν υποδομές, τη στιγμή που ο δήμος Ξάνθης αφήνει τις υπάρχουσες δομές να λεηλατούνται, κάνοντας βήματα προς τα πίσω αντί για μπρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια