GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



15χρονος αυτοκτόνησε με το όπλο που του έκαναν δώρο

Ο Τσάρλι Μπουθ 15 χρονών δέχθηκε δώρο για τα γενέθλιά του ένα όπλο. Λίγες μέρες αργότερα το χρησιμοποίησε για να αυτοκτονήσει.  Ο μαθη...

Ο Τσάρλι Μπουθ 15 χρονών δέχθηκε δώρο για τα γενέθλιά του ένα όπλο. Λίγες μέρες αργότερα το χρησιμοποίησε για να αυτοκτονήσει. 

Ο μαθητής φοβήθηκε ότι θα έχει μπλεξίματα με την αστυνομία επειδή έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μία κοπέλα.

Λίγο καιρό πριν είχε τιμηθεί, για τις μαθητικές του επιδόσεις με 10.000 βρετανικές λίρες και με επίσκεψη στο σπίτι του Τσαρλς Ντίκενς.

Ο Τσάρλι βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του, στις 8 Μαρτίου. Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή.

Μόλις λίγες ώρες πριν το θάνατό του, η αστυνομία είχε τηλεφωνήσει στο σπίτι του για να αναφέρει ότι μία μαθήτρια λάμβανε ερωτικά μηνύματα από τον μαθητή. Σύμφωνα με έναν από τους αστυνομικούς, “η κοπέλα απλά ήθελε να σταματήσουν τα μηνύματα”.

Ο πατέρας του τον συμβούλεψε να προσέχει με τα κορίτσια και τον τρόπο με τον οποίο τα προσεγγίζει και πήγαν μαζί στα KFC. 

Λίγο αργότερα που επέστρεψε η μητέρα του, τον μάλωσε και του πήρε το κινητό. Μισή ώρα μετά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος μέσα από το σπίτι.

Η μητέρα του μπήκε στο δωμάτιό του και τον βρήκε νεκρό. Δίπλα του υπήρχε ένα σημείωμα, που θεωρήθηκε ότι είναι σημείωμα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, ο Τσαρλς ήταν καλός μαθητής και δημοφιλής. Ασχολούνταν με αθλήματα και ποτέ δεν έπινε αλκοόλ. 

Το όπλο ήταν δώρο από τους γονείς του, αφού πήγαινε μαζί με τον πατέρα του για σκοποβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια