GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑΣ  διεκδικούν επάξια οι Ενώσεις των δημοσιογράφων οι οποίες κατάφεραν να ρίξουν μαύρο στην ενημέρωση όλων των ιδιωτικών ...

ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑΣ  διεκδικούν επάξια οι Ενώσεις των δημοσιογράφων οι οποίες κατάφεραν να ρίξουν μαύρο στην ενημέρωση όλων των ιδιωτικών ΜΜΕ και να μείνει μόνο το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ στον αέρα να εκπέμπει! Την πιο κρίσιμη στιγμή της Ελληνικής ραδιοτηλεόρασης και οι δημοσιογράφοι, πλην των απολυμένων της ΕΡΤ, σιωπούν, μένοντας πιστοί στις αποφάσεις των Ενώσεών τους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση… κινδυνεύουν με διαγραφή! (έγινε της μόδας). 

ΚΑΙ ΑΝΤΙ να καταλάβει η χώρα πως είναι η ζωή χωρίς ΕΡΤ θυμηθήκαμε για ακόμη μια φορά πως είναι χωρίς τα δελτία των οκτώ! Συγχαρητήρια κύριοι, πανευφυέστατο το σχέδιο σας και άκρως σατανικό. Μαύρο η κυβέρνηση στην ΕΡΤ; Μαύρο και εσείς στην ιδιωτική ραδιοφωνία! Βέβαια μετά από προσφυγή στη δικαιοσύνη των ισχυρών των ιδιωτικών ΜΜΕ της χώρας η απεργία κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική. Τελικά η δημοκρατία δουλεύει ακόμη σ’ αυτή την χώρα, γιατί προς στιγμή ανησύχησα. 

ΙΣΧΥΡΟ κύμα κακοκαιρίας πλήττει την περιοχή τις τελευταίες ημέρες με τους κατοίκους να περιμένουν με τα αντηλιακά και τις πετσέτες στα χέρια να φέξει θάλασσα, αλλά μάταια! Σε δυσχερέστερη ωστόσο θέση φαίνεται πως βρίσκονται οι δήμαρχοι Αβδήρων και Τοπείρου, που πήραν τρεις και μια γαλάζιες σημαίες αντιστοίχως και δεν έχουν προλάβει οι άνθρωποι να τις τοποθετήσουν στις παραλίες τους, να τις καμαρώσουν να κυματίζουν και να βλέπουν τους εχθρούς τους να σκάνε, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε… Υπομονή! Θα έρθουν καλύτερες μέρες, από κάθε άποψη

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ όταν διοργανώνονται συλλαλητήρια από φορείς, που εκπροσωπούν μονάδες ανεξαρτήτου κομματικού προσδιορισμού να απευθύνονται στο σύνολο της κοινωνίας και να μην δίνεται σε αυτά κομματική χροιά, καθώς πρέπει να αντιληφθούν αυτοί που βρίσκονται στο τιμόνι τέτοιων φορέων το γεγονός πως σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Πολιτικό τσιφλίκι κανενός δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα συλλογικό όργανο, και αλλοίμονο στα μέλη ενός τέτοιου που αφήνουν ορισμένους να παίζουν κομματικά παιχνίδια στις πλάτες τους. 

ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ πολλά καλάμια, κράταγε λέει μικρό καλάθι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια