GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ έμοιαζε λίγο την περασμένη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, με μέλη ξεχασμένα, πολλά εκ των οποίων είχαν λησμονήσει ακόμη και το γεγ...

ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ έμοιαζε λίγο την περασμένη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, με μέλη ξεχασμένα, πολλά εκ των οποίων είχαν λησμονήσει ακόμη και το γεγονός πως το όνομά τους συγκαταλέγεται στους καταλόγους του κόμματος, να δίνουν το παρών στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας 9μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής! 

Και… το έκαναν πράξη! Αέρας αλλαγής και φρεσκάδας! Μόνο που ξέχασαν πως για να μιλάει κανείς για αλλαγές πρέπει αυτές να υφίστανται κιόλας. Το παλιό δεν μπορεί να βαφτίζεται αυθαιρέτως νέο, όπως και η επί σειρά μηνών ανυπαρξία δεν μπορεί ξαφνικά να εμφανίζεται ως έργο και δράσεις υπέρ του κοινού συμφέροντος. 

Η διαδικασία κύλησε ομαλά, με τους διοργανωτές της να κάνουν λόγο για ικανοποιητική συμμετοχή. Δεδομένων και των ποσοστών που παρουσιάζει το κόμμα σε πανελλαδική βάση, τα 1.000 σχεδόν άτομα της Ξάνθης που ξόδεψαν λίγες από τις Κυριακάτικες ώρες τους για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία σίγουρα μπορούν να θεωρηθούν ικανοποιητικά! 

Το ερώτημα βέβαια είναι το εάν αυτή η σφαλιάρα που με περισσή ευκολία έδωσε το εκλογικό σώμα στο πάλαι παντοδύναμο κόμμα της χώρας είναι αρκετή για να επαναφέρει τα μυαλά ορισμένων πολιτικών ινστρουχτόρων στη θέση τους, προσγειώνοντάς τα στη γήινη πραγματικότητα και αποβάλλοντας από πάνω τους αυτό που τόσο εύσχημα ορίζεται ως παλιό και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ! Και εγένετο το νέο ΠΑΣΟΚ... αλληλούια!   

ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ έχει γίνει η κατάσταση με τα κουνούπια στην Ξάνθη. Στην κυριολεξία δεν μπορεί κανείς να σταθεί μετά τις πρώτες απογευματινές ώρες χωρίς να μετατραπεί το σώμα του σε πεδίο μάχης, με τα ενοχλητικά έντομα να επιδίδονται σε έναν απίστευτο αγώνα αφαίμαξης! Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στους παραλιακούς οικισμούς, αλλά έχει φτάσει ακόμη και στο κέντρο της Ξάνθης όπου τα κουνούπια κάνουν πάρτι, και οι πολίτες δυσφορούν ενώ ήδη άρχισαν να το καλοσκέφτονται πριν βγουν για μια βόλτα στην πόλη, χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό.   

Αυτά ως τροφή σκέψης και περισυλλογής για όλους αυτούς που βιάστηκαν να πανηγυρίσουν για την αποτελεσματικότητα των ψεκασμών, που όπως φαίνεται δεν άρχισαν ποτέ, ή μάλλον για να είμαστε πιο δίκαιοι πήγαν να αρχίσουν αλλά σκόνταψαν στην πολιτική έπαρση ορισμένων τοπικών και υπερτοπικών πολιτικών ανδρών, που δεν έχαναν την ευκαιρία να αναφέρουν όπου στεκόντουσαν πως φέτος τα κουνούπια ούτε που θα γίνουν αντιληπτά από τους κατοίκους της περιοχής! Αλήθεια η Περιφέρεια ΑΜΘ έλαβε πρόσκληση για το νέο πάρτι που διοργανώνεται από τα τοπικά και όχι μόνο κουνούπια της περιοχής; 

ΤΗΣ…. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ φαίνεται πως γίνεται σε ορισμένους δήμους της Π.Ε. Ξάνθης, καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά μας κάνουν λόγο για καραμπινάτες παρανομίες, έκνομες δράσεις, αποφάσεις και ενέργειες αλλά και προσπάθεια συγκάλυψης υποθέσεων που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται στην πρώτη λίστα των προτεραιοτήτων της Δικαιοσύνης! 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ καθώς όπως αποδείχθηκε και στην πράξη, βλάπτει σοβαρά την αξιοπιστία ορισμένων. Καλό είναι πριν επιδοθεί κανείς στο ευγενές σπορ του clopy paste να διπλοτσεκάρει έστω τις ημερομηνίες ανάρτησης των σχετικών ειδήσεων καθώς μπορεί να πατήσει πεπονόφλουδα και να παρουσιάσει περσινές ή ακόμη και προπέρσινες ειδήσεις σας χθεσινές! 

ΣΤΑ ΟΡΙΑ τους έχουν φτάσει οι αγρότες της Ξάνθης οι οποίοι διαμαρτύρονται εντόνως για το ποσό που τους ζητείται για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ. Το θέμα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και φαίνεται πως βρήκε ευήκοα ώτα. Η υπόθεση σίγουρα σηκώνει πολύ συζήτηση, ενώ τα λιμνάζοντα προβλήματα και παράπονα των τοπικών παραγωγών για τους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους χρήζουν σίγουρα της απαραίτητης προσοχής και ενδιαφέροντος απ’  όλους αυτούς που νομίζουν ότι στράβωσε ξαφνικά ο γιαλός, αντί να αντιληφθούν απλώς ότι στραβά αρμενίζουν.      

Δεν υπάρχουν σχόλια