GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εξαφανίζεται το ιστορικό κτήριο της ΕΑΣ στην Μιχαήλ Καραολή (+VIDEO)

Στην πλήρη κατεδάφιση του ιστορικού κτηρίου που στέγαζε επί δεκαετίες την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης στη Μιχαήλ Καραολή προχώρη...

Στην πλήρη κατεδάφιση του ιστορικού κτηρίου που στέγαζε επί δεκαετίες την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης στη Μιχαήλ Καραολή προχώρησαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης συνεργεία της εργολήπτριας εταιρίας, που έχει αναλάβει την αποψίλωση του χώρου. 

Όπως είναι γνωστό έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την κατεδάφιση του κτηρίου και την ανέγερση νέου στον ίδιο χώρο, όπου θα στεγαστεί γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων στο προσεχές χρονικό διάστημα. Τις τελευταίες ημέρες, οπότε και ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης είχαν τοποθετηθεί προστατευτικά στην μπροστινή πλευρά του κτηρίου, προειδοποιώντας τους πεζούς, ενώ το πρωί της Τετάρτης απαιτήθηκε ακόμη και η διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Μιχαήλ Καραολή για ένα μικρό χρονικό διάστημα. 

Τα εγκαίνια του πρώην κτηρίου της ΕΑΣ πραγματοποίησε το 1973 ο μακαριστός Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου Αντώνιος παρουσία του τότε Γενικού Διευθυντή κ. Αναστάσιου Καπνίαζη καθώς και τον αποχωρώντα τότε πρόεδρο της ΕΑΣ αείμνηστο Μίμη Γεννάδιο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια