GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κλείνουν τμήματα της Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής και μεταφέρονται στη Δ.Ο.Υ. Ξάνθης!

-Απίστευτη ταλαιπωρία για τους πολίτες αλλά και τις υπηρεσίες  -Βάζουν λουκέτο στο Δικαστικό Τμήμα και το Τμήμα Ελέγχου της Δ.Ο.Υ. Κομο...


-Απίστευτη ταλαιπωρία για τους πολίτες αλλά και τις υπηρεσίες 
-Βάζουν λουκέτο στο Δικαστικό Τμήμα και το Τμήμα Ελέγχου της Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής
-Δύο ολόκληροι Νομοί θα εξυπηρετούνται από μια Εφορία! 

Περαιτέρω αποψίλωση των οικονομικών υπηρεσιών της Κομοτηνής και επιβάρυνση  της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης περιλαμβάνει το σχέδιο αναδιάρθρωσης των οικονομικών υπηρεσιών που δρομολογεί το Υπουργείο Οικονομικών. 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου, που έσκασε σαν βόμβα λίγους μόλις μήνες μετά και την κατάργηση και συγχώνευση των Δ.Ο.Υ. της χώρας, τόσο το Δικαστικό Τμήμα της Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής όσο και το Τμήμα Ελέγχου οδηγούνται σε κατάργηση, με τις αρμοδιότητες των τμημάτων αυτών να μεταφέρονται στα αντίστοιχα τμήματα της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προκαλέσει περαιτέρω ταλαιπωρία στους καταναλωτές των δύο Νομών, καθώς οι πολίτες της Κομοτηνής θα είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται στην Ξάνθη ή να απευθύνονται δια αντιπροσώπου στη Δ.Ο.Υ. Ξάνθης, ενώ ταυτόχρονα τα αντίστοιχα τμήματα της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης θα επιφορτιστούν με έναν μεγάλο όγκο καθημερινών εργασιών, με ότι αυτό συνεπάγεται στην ομαλή λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών.       

«Σε μια κρίσιμη περίοδο για την χώρα όσο και για την αποτελεσματική λειτουργία των φορολογικών υπηρεσιών, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρης προχωρά χωρίς κανένα διάλογο σε αναδιοργάνωση των ΔΟΥ. Αιφνιδιαστικά την Κυριακή 21/4/2013 αποφασίστηκε σε σύσκεψη με τους συμβούλους του η κατάργηση τμημάτων ΔΟΥ.  

Στα πλαίσια αυτής της αναδιοργάνωσης καταργούνται από την ΔΟΥ Κομοτηνής τα τμήματα Δικαστικού και Ελέγχου και οι αρμοδιότητές τους μεταφέρονται στην ΔΟΥ Ξάνθης. Η ΔΟΥ Κομοτηνής υποβαθμίζεται σε Β’ τάξης» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι της Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής, η οποία προσφάτως συγχωνεύτηκε με τη Δ.Ο.Υ. Σαπών. 

«Αυτό πέρα από την ταλαιπωρία των συναδέλφων μας συνεπάγεται κόστος και ταλαιπωρία και για τους φορολογούμενους του νομού μας, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν από 100 έως 200 χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν. Εμείς ως σύλλογος έχουμε ήδη ενημερώσει τους φορείς του νομού μας και προσπαθούμε να ανατρέψουμε αυτή την απόφαση» καταλήγουν οι εργαζόμενοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια