GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάσχα με… άρωμα Χριστουγέννων στην πόλη της Ξάνθης! (+VIDEO)

Τι κι αν διανύουμε μόλις την τελευταία εβδομάδα της κορύφωσης του Θείου δράματος, με το Πάσχα να απέχει μόλις λίγα 24ώρα, στην Ξάνθη τα...


Τι κι αν διανύουμε μόλις την τελευταία εβδομάδα της κορύφωσης του Θείου δράματος, με το Πάσχα να απέχει μόλις λίγα 24ώρα, στην Ξάνθη τα Χριστούγεννα δεν λένε… να φύγουν! 

Παρά το γεγονός πως έχει επισημανθεί από το σύνολο σχεδόν των κατοίκων της πόλης ως μια από τις “παραφωνίες” της κεντρικής πλατείας το Χριστουγεννιάτικο αστέρι που κοσμεί ένα από τα δέντρα της πλατείας δεν λέει να φύγει! 

Πρόκειται για κομμάτι Χριστουγεννιάτικου στολισμού της Κεντρικής Πλατείας που παρά το γεγονός πως έχουν περάσει τέσσερεις και πλέον μήνες από τα Χριστούγεννα αυτό ακόμη δεν έχει απομακρυνθεί από το δέντρο. 

Κάθε απόγευμα λοιπόν που τελούνται οι ιερές ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας και του Αγίου Πάσχα στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας, που βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά από την πλατεία οι περαστικοί έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα ακούγοντας τις ακολουθίες και αντικρίζοντας παράλληλα ένα Χριστουγεννιάτικο θέαμα.