GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευστρατίου και Γεωργανά!

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.ΕΦ.Ε) του Ιδρυτικού Συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων  ανακοίνωσε τα πρωί της Τρίτης τα τελικά αποτελ...



Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.ΕΦ.Ε) του Ιδρυτικού Συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων  ανακοίνωσε τα πρωί της Τρίτης τα τελικά αποτελέσματα  της ψηφοφορίας  για την εκλογή των  μελών του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ιδρυτικού Συνεδρίου των Αν.Ελ. το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με δύο μέλη της Ν.Ε. των Αν.Ελ. Ξάνθης να εκλέγονται στο Εθνικό Συμβούλιου του Κινήματος. Πρόκειται για τον κ. Παράσχο Ευστρατίου, που έλαβε συνολικά 121 ψήφους καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην Περιφέρεια ΑΜΘ, καθώς και την κα. Λαμπρινή (Νινή) Γεωργανά που έλαβε 101 ψήφους. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την Περιφέρεια ΑΜΘ έχουν ως εξής:
Τζιδημόπουλος Κωνσταντίνος 140 ψήφοι 
Ευστρατίου Παράσχος 121 ψήφοι 
Βατσαλίδου Δέσποινα  114 ψήφοι 
Λελιάτσος Παναγιώτης 109 ψήφοι 
Βουτσά Ειρήνη 105 ψήφοι 
Γεωργανά Λαμπρινή (ΝΙΝΗ) 101 ψήφοι 
Μαντέχος Παναγιώτης 98 ψήφοι 
Ζαχαρίας Κωνσταντίνος 80 ψήφοι 

Υπενθυμίζεται ότι στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμμετείχε οργανωμένα η Περιφέρεια ΑΜΘ, με δύο διώροφα λεωφορεία να μισθώνονται για τη μεταφορών των μελών της περιοχής, ενώ στα προσυνεδριακά φόρουμ που πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο του συνεδρίου ο πολιτευτής των Αν. Ελλήνων στην Ξάνθη κ. Χαράλαμπος Ευστρατίου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα τη Θράκη.