GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αυξήθηκαν κατά 6% οι επισκέπτες στη χώρα από το Σταθμό των Κήπων!

Αύξηση κατά 6% παρουσιάζει ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών που έφτασαν οδικώς στη χώρα διερχόμενοι από τον Μεθοριακό Σταθμό των Κήπων ...


Αύξηση κατά 6% παρουσιάζει ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών που έφτασαν οδικώς στη χώρα διερχόμενοι από τον Μεθοριακό Σταθμό των Κήπων στον Έβρο, κατά το 2012. 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, παρά το γεγονός πως ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών της χώρας κατέγραψε πτώση το 2012 συγκριτικά με το 2011, στην περίπτωση των Κήπων παρατηρήθηκε αύξηση.

Πιο συγκεκριμένα, το 2012 συνολικά 347.905 επισκέπτες κατέφτασαν στη χώρα μέσω των Κήπων τη στιγμή που ο αντίστοιχος αριθμός αυτών το 2011 ήταν 328.323 επισκέπτες. Μάλιστα το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί μόλις στο 2% των επισκεπτών που βρέθηκαν στη χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους. 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα αναφορικά µε το µέσο µεταφοράς και το σταθµό εισόδου, παρατηρείται ότι σηµαντικός αριθµός αφίξεων γίνεται αεροπορικώς. Το αεροδρόµιο που συγκεντρώνει το µεγαλύτερο ποσοστό κίνησης, κατά την παραπάνω περίοδο είναι το Αεροδρόµιο Αθηνών (17,1%) και ακολουθούν τα αεροδρόµια του Ηρακλείου (13,3%) και της Ρόδου (10,3%).