GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νυχτερινή επιδρομή καρναβαλιστών στην Ξάνθη! (+VIDEO)

-Έκαναν τη νύχτα μέρα οι καρναβαλιστές αψηφώντας κρύο και βροχή Την νύχτα μέρα έκαναν οι καρναβαλιστές στην Ξάνθη που ξεχύθηκαν σ...


-Έκαναν τη νύχτα μέρα οι καρναβαλιστές αψηφώντας κρύο και βροχή

Την νύχτα μέρα έκαναν οι καρναβαλιστές στην Ξάνθη που ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης αψηφώντας το κρύο και τη βροχή για να συμμετάσχουν στη νυχτερινή παρέλαση. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χιλιάδες καρναβαλιστές φορώντας αποκριάτικες στολές παρελθόντων ετών πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης κατευθυνόμενοι από την Πλατεία Ελευθερίας προς την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, χορεύοντας και ξεφαντώνοντας μέχρι τελικής εξαντλήσεως.  

Στην Κεντρική Πλατεία λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ στήθηκε το μεγάλο νυχτερινό αποκριάτικο πάρτι, από το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η παγκόσμια μουσικοχορευτική μανία που ακούει στο όνομα Harlem Shake. Οι καρναβαλιστές ακολουθώντας τις οδηγίες των διοργανωτών πραγματοποίησαν τον δικό τους ξέφρενο χορό, ενώ ο ουρανός της πόλης πλημμύρισε από πυροτεχνήματα. 

Παρά το γεγονός πως συνήθως στη νυχτερινή παρέλαση συμμετέχει και ένα άρμα, και πιο συγκεκριμένα ο βασιλιάς καρνάβαλος, αυτό φέτος δεν συνέβη με τους καρναβαλιστές να παρελαύνουν ασυνόδευτοι. 

Την ίδια στιγμή ωστόσο η κίνηση στους δρόμους της πόλης παραμένει μουδιασμένη, με το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ξάνθη από νωρίς το πρωί του Σαββάτου να λειτουργεί αποθαρρυντικά.