GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΞΑΝΘΗ: Πλημμύρισε, για ακόμη μια φορά, το δημοτικό παρκινγκ (+VIDEO)

Μια απλή βροχόπτωση φαίνεται πως είναι αρκετή για να μετατρέψει το δημοτικό παρκινγκ της Ξάνθης σε λίμνη, με τις οροφές του κτηρίου να ...


Μια απλή βροχόπτωση φαίνεται πως είναι αρκετή για να μετατρέψει το δημοτικό παρκινγκ της Ξάνθης σε λίμνη, με τις οροφές του κτηρίου να στάζουν, και τους οδηγούς να τσαλαβουτάμε σε βροχόνερα στην προσπάθεια τους να παρκάρουν ή να ξεπαρκάρουν τα οχήματά τους.  

Η βροχόπτωση που σημειώθηκε από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ήταν αρκετή για να μετατρέψει τον χώρο του δημοτικού παρκινγκ σε πηγή δυσωδίας, με τα νερά να λιμνάζουν και τους τοίχους να στάζουν. Τα κτηριακά προβλήματα που παρουσιάζει το δημοτικό παρκινγκ, που βρίσκεται στο Κέντρο της πόλης της Ξάνθης, για να εξυπηρετεί τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της περιοχής, έχουν επισημανθεί επανειλημμένως και στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η παραμικρή βελτίωση των κτηριακών υποδομών.  
Οι οδηγοί που κάνουν χρήση του παρκινγκ προσπαθούν να βρουν ένα χώρο στεγνό και όσο το δυνατόν πιο ασφαλές για την τοποθέτηση των οχημάτων τους, ενώ σε αρκετά σημεία του χώρου η διάβρωση των τοιχωμάτων γίνεται αντιληπτή από μακριά.