GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα “λευκά” η Ξάνθη για… το τριήμερο της αποκριάς! (+VIDEO)

Τα “λευκά” της φόρεσε η πόλη της Ξάνθης από νωρίς το πρωί του Σαββάτου για να υποδεχθεί… το τριήμερο της αποκριάς!  Οι φόβοι για επ...


Τα “λευκά” της φόρεσε η πόλη της Ξάνθης από νωρίς το πρωί του Σαββάτου για να υποδεχθεί… το τριήμερο της αποκριάς! 

Οι φόβοι για επιδείνωση του καιρού το τριήμερο της αποκριάς επιβεβαιώθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου όταν ισχυρή χιονόπτωση έπληξε την πόλη της Ξάνθης. 

Το χιόνι που έπεφτε με μεγάλη ένταση λίγο μετά τις 7.30 το πρωί έδωσε μια ιδιαίτερη χροιά στη φετινή καρναβαλική περίοδο καθώς είναι πλήρως ασυνήθιστο να παρατηρείται χιονόπτωση αυτή την περίοδο του χρόνου στην περιοχή. 

Οι διοργανωτές του καρναβαλιού είχαν προετοιμαστεί σχετικά για το ενδεχόμενο της επιδείνωσης του καιρού και η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία των Koza Mostra και Αγάθωνα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, όπως όλα δείχνουν να μεταφερθεί στο κλειστό δημοτικό αμφιθέατρο της Ξάνθης. 

Από τη χιονόπτωση, που κατά διαστήματα συνεχίζεται, δεν έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής προβλήματα καθώς είχε προηγηθεί ισχυρή βροχόπτωση με αποτέλεσμα το χιόνι που πέφτει να μην “στρώνεται” στο οδόστρωμα. Ωστόσο σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου κρίνεται σκόπιμη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.