GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Όλη η αλήθεια για τη συναυλία των Koza Mostra στην Ξάνθη (+VIDEO)

-Ουδέποτε αρνήθηκε ο δήμαρχος Ξάνθης πως αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συναυλία! -Στον κακό καιρό αποδίδουν την καθυστέρηση τα μέλη το...


-Ουδέποτε αρνήθηκε ο δήμαρχος Ξάνθης πως αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συναυλία!
-Στον κακό καιρό αποδίδουν την καθυστέρηση τα μέλη του συγκροτήματος, για βλάβη του οχήματος που τους μετέφερε κάνει λόγο ο Αγάθωνας…

Ανάξια σχολιασμού η γεμάτη αντιφάσεις και λάθη “πληροφόρησης” η ανακοίνωση του συγκροτήματος των Koza Mostra για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης πριν την έναρξη της συναυλίας τους πριν από δύο εβδομάδες.

Η δημοσιογραφική ομάδα του ThrakiToday.com που κάλυψε την εν λόγω εκδήλωση, ουδέποτε καταφέρθηκε αρνητικά απέναντι στο συγκεκριμένο συγκρότημα ή στο κατά πόσο η συναυλία τους, ικανοποίησε ή όχι τον κόσμο που έδωσε το παρών. Η δημοσιογραφική ομάδα του ThrakiToday.com αντιθέτως παρέθεσε τα γεγονότα όπως αυτά διαδραματίστηκαν, επιστρέφοντας τους χαρακτηρισμούς περί εμπάθειας στο ίδιο το συγκρότημα αλλά και τους εμπνευστές της συκοφαντικής αυτής ανακοίνωσης. 

Ο ίδιος ο δήμαρχος Ξάνθης, καθώς και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής επιβεβαίωσαν αυτό που είδε όλος ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και δεν ήταν άλλο από την αγανακτισμένη αποχώρηση του δημάρχου λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη της συναυλίας. Ο μεν πρώτος μιλώντας στο κεντρικό ειδήσεων του Star Channel (δήμαρχος) ο δε δεύτερος (πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του καρναβαλιού) σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα. 

Σύμφωνα μάλιστα με τη συμβατική υποχρέωση του συγκροτήματος με τους διοργανωτές της εκδήλωσης, αυτοί όφειλαν να βρίσκονται το πρωί του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης ώστε να πραγματοποιήσουν πρόβα, ενώ από την πλευρά του ο δήμος κατέβαλε σχεδόν 4.000 ευρώ στο συγκεκριμένο συγκρότημα για την όλη εκδήλωση, τηρώντας από την πλευρά του τη συμβατική του υποχρέωση προς αυτούς. 

Για λόγους που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι, το νεανικό συγκρότημα προχώρησε σε τουλάχιστον κολάσιμες αναφορές  προς το πρόσωπο δημοσιογράφου του ThrakiToday.com, (αλήθεια τι τους φοβίζει να κατονομάσουν τους “κακούς” δημοσιογράφους και το μέσον αναφοράς των καμωμάτων τους;) στον οποίον αποδίδουν αντιπολιτευτικές προθέσεις (πότε έφθασαν στην Ξάνθη, πότε γνώρισαν πρόσωπα και πράγματα και μπόρεσαν να διαπιστώσουν αντιπολιτευτικές διαθέσεις δημοσιογράφων;) που οδήγησαν στην παρουσίαση της αποχώρησης του δημάρχου (είναι ή δεν είναι αλήθεια;)  αλλά και της γενικότερης δυσφορίας των πολιτών που περίμεναν την έναρξη της συναυλίας. 

Απορίας άξιο μάλιστα το γεγονός πως το συγκρότημα αποδίδει την καθυστέρηση στην έναρξη της συναυλίας στις καιρικές συνθήκες, ενώ από την πλευρά τους τόσο ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού όσο και ο Αγάθωνας ανέφεραν πως υπήρξε πρόβλημα με ένα εκ των οχημάτων που έφεραν τα μέλη του συγκροτήματος στην Ξάνθη,  με αποτέλεσμα αυτά να καθυστερήσουν να φτάσουν. Ακόμη και εάν επικρατούσε δηλαδή καλοκαιρία, και πάλι τα συγκεκριμένα μέλη δεν βρίσκονταν στην ώρα τους στον χώρο ώστε να ξεκινήσει η συναυλία. 

Η προσπάθεια αυτό-θυματοποίησης των μελών του συγκροτήματος, οι οποίοι αναφέρουν πως βάλλονται από δημοσιογράφους που σύμφωνα με τους ίδιους χρησιμοποιούν τον ρόλο και τη θέση τους για προσωπικό τους όφελος και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή η απίστευτη αυτή λογική τους, τη στιγμή που στο “επίμαχο” ρεπορτάζ δεν υπάρχει ουδεμία αρνητική αναφορά για τις μουσικές δυνατότητες των μελών του συγκροτήματος, την προσωπικότητά τους ή την έως τώρα πορεία τους, σε αντίθεση πάντα με τους ίδιους που επιλέγουν να επιτεθούν  σε ΜΜΕ το οποίο κατέγραψε απλώς την πραγματικότητα. 

Δια του λόγου το αληθές παραθέτουμε τα τρία, και όχι ένα όπως αναφέρουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης, δημοσιεύματα του ThrakiToday.com για την όλη διοργάνωση.