GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Φαρ-Ουέστ" έγινε η Δράμα - πυροβολισμοί και αίματα!

Πρωτοφανείς και άγριες - για τα δεδομένα του Δοξάτου - καταστάσεις σε καφενείο της Δράμας με πυροβολισμούς. Άγριες καταστάσεις στην φ...

Πρωτοφανείς και άγριες - για τα δεδομένα του Δοξάτου - καταστάσεις σε καφενείο της Δράμας με πυροβολισμούς.

Άγριες καταστάσεις στην φιλήσυχοι κωμόπολη του Δοξάτου της Δράμας που θύμισαν «Φαρ-Ουέστ», εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 20.00 το βραδύ σε καφενείο στο κέντρο του Δοξάτου.

Όλα ξεκίνησαν στο κατάμεστο καφενείο, όταν έκανε την εμφάνιση του 55χρονος ο οποίος αναζήτησε και βρήκε 50χρονο άτομο με το οποίο είχε προσωπικές διαφορές. Αμέσως, πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο καφενείο. Σύμφωνα με τη dramini.gr, ο 55χρονος κρατούσε μαχαίρι και ο 50χρονος ένα πιστόλι και πολύ γρήγορα, οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου βγήκαν από το καφενείο και συνέχισαν τον τσακωμό τους, στον δρόμο.

Κάποια στιγμή,  ο 50χρονος πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον 55χρονο τραυματίζοντας τον σοβαρά στο στερνό. Μετά το συμβάν o 50χρονος εξαφανίστηκε αφήνοντας αιμόφυρτο τον 55χρονο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο του γενικού νοσοκομείου Δράμας.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες για την υγεία του, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.