GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκλεβαν τις γραμμές του τρένου… με το φορτηγάκι τους!

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (20-3-2013) το απόγευμα, στις Φέρες Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Αστυν...


Συνελήφθησαν την Τετάρτη (20-3-2013) το απόγευμα, στις Φέρες Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, οκτώ (8) ημεδαποί, ηλικίας από 18 έως 41 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή μεταλλικών στρωτήρων και άλλων αντικειμένων του ΟΣΕ.  

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να μεταφέρουν με δύο αγροτικά μηχανήματα και ένα Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο δέκα (10) μεταλλικούς στρωτήρες και πληθώρα μεταλλικών εξαρτημάτων, συνολικού βάρους 2 τόνων περίπου, τα οποία είχαν αφαιρέσει, λίγη ώρα νωρίτερα, από χώρο πλησίον σταθμού του ΟΣΕ, στις Φέρες.  

Παραπάνω μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ, ενώ επίσης κατασχέθηκαν δύο αγροτικά μηχανήματα και ένα Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο.  

Σημειώνεται, ότι οι επτά από τους δράστες έχουν απασχολήσει, κατά το παρελθόν, τις αστυνομικές αρχές για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φερών Αλεξανδρούπολης.