GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απάντηση Αντιπολίτευσης στον Δήμαρχο Τοπείρου…

Τη δική της απάντηση στη δήλωση του Δημάρχου Τοπείρου κ. Στέλιο Χατζηευαγγέλου μετά και τη 15μήνη καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος ...


Τη δική της απάντηση στη δήλωση του Δημάρχου Τοπείρου κ. Στέλιο Χατζηευαγγέλου μετά και τη 15μήνη καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος δίνει με ανακοίνωσή της η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου, και πιο συγκεκριμένα η παράταξη του κ. Θωμά Μίχογλου.        
          
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Εμείς οι σύμβουλοι της παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» στο Δήμο Τοπείρου, δηλώνουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στην ετυμηγορία της. Πιστεύουμε ότι ο σεβασμός και η τήρηση των νόμων  της Πολιτείας είναι το ύψιστο καθήκον κάθε Έλληνα πολίτη και κυρίως των ταγών του. Η περιφρόνηση  των νόμων μας οδήγησε ως χώρα και ως κοινωνία σε τούτη την πρωτόγνωρη ηθική και οικονομική κρίση που βιώνουμε σήμερα.

Δηλώνουμε επίσης ενώπιον όλων των συνδημοτών μας, ότι μοναδικός στόχος μας είναι η ανάπτυξη αυτού του τόπου και η ευημερία των πολιτών του.  Τον  στόχο αυτό  θα υπηρετούμε  ως το τέλος με ενότητα και συνέπεια.

Οι βαρύγδουπες δηλώσεις, οι υπαινιγμοί, οι απειλές και οι λεονταρισμοί των πολιτικών αντιπάλων μας, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Κατά τα άλλα,  η Ιστορία θα τους κρίνει».