GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σπάζουν και κλέβουν Ταξί στην Ξάνθη – σε απόγνωση οι οδηγοί!

-Τρυπώνουν από το πίσω τζάμι… και κλέβουν ότι βρουν -Αφαιρούν έγγραφα όταν δεν βρουν χρήματα. Στα όρια τους έχουν φτάσει οι οδηγοί Τα...


-Τρυπώνουν από το πίσω τζάμι… και κλέβουν ότι βρουν
-Αφαιρούν έγγραφα όταν δεν βρουν χρήματα. Στα όρια τους έχουν φτάσει οι οδηγοί Ταξί! 

Ερμαίο στις προθέσεις θρασύτατων ληστών βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι οδηγοί Ταξί στην Ξάνθη, με τα κρούσματα ληστειών να βρίσκονται σε έξαρση. 

Οι δράστες “χτυπούν” σε ανύποπτο χρόνο έξω από σπίτια και πιλοτές πολυκατοικιών, σπάζουν το πίσω τζάμι των οχημάτων Ταξί, ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν μέσα κλέβοντας ότι βρουν.  «Σε πολλές των περιπτώσεων οι ληστές δεν βρίσκουν ούτε ένα κέρμα, ενώ παράλληλα κλέβουν έγγραφα άχρηστα προς αυτούς, όπως διπλώματα ή ασφάλειες αυτοκινήτων, τα οποία ωστόσο είναι πολύ σημαντικά για τον οδηγό και την κυκλοφορία του αυτοκινήτου» επισημαίνουν οι οδηγοί Ταξί Ξάνθης, τονίζοντας παράλληλα πως τόσο η επανέκδοση των απολεσθέντων εγγράφων όσο και το κόστος επιδιόρθωσης των φθορών που προκαλούν οι ληστές είναι ιδιαίτερα υψηλό, γονατίζοντας σε πολλές των περιπτώσεων τους ίδιους που αδυνατούν να το καλύψουν. 

Το τελευταίο κρούσμα κλοπής καταγράφηκε το βράδυ της Δευτέρας, ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Σε πολλές των περιπτώσεων μάλιστα όπως αναφέρει οι οδηγοί Ταξί οι δράστες χτυπούν κατ’ επανάληψη τα ίδια οχήματα με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κάτοχο του οχήματος.