GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έξι σταθμοί διοδίων στην Εγνατία από τον Έβρο μέχρι την Θεσσαλονίκη

Σε επίσκεψη των φορέων της Καβάλας και της Περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Σταύρο Καλογιάννη...

Σε επίσκεψη των φορέων της Καβάλας και της Περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Σταύρο Καλογιάννη, για το θέμα της εγκατάστασης σταθμού διοδίων στη Μουσθένη ο κ. Καλογιάννης ξεκαθάρισε ότι θα γίνει ο σταθμός διοδίων στην Μουσθένη πλην όμως θα υπάρξει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για τους ντόπιους και τους συχνούς χρήστες της Εγνατίας Οδού, που θα διαφέρει σημαντικά για όσους χρησιμοποιούν το δίκτυο της Εγνατίας περιστασιακά.

Επίσης δήλωσε πως θα επανεξετάσει το θέμα της χωροθέτησης των διοδίων στην Μουσθένη ενώ για τα ηλεκτρονικά διόδια διευκρίνισε ότι θα εφαρμοστούν σε βάθος χρόνου περίπου μίας διετίας, καθώς σήμερα δεν είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

Τέλος ο κ. Καλογιάννης ανακοίνωσε ότι συνολικά θα λειτουργήσουν 6 σταθμοί διοδίων από τον Έβρο έως στην Θεσσαλονίκη σε σχέση με τους δύο που υπάρχουν σήμερα σε λειτουργία.