GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΞΑΝΘΗ: Αποδυναμώνεται πλήρως το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου

-“Δώρο άδωρον” ο υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος, αφού χάνει μια γιατρό!  -Πρόσφατα ζητήθηκε περαιτέρω ενίσχυση του Τμήματος σε προσω...


-“Δώρο άδωρον” ο υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος, αφού χάνει μια γιατρό! 
-Πρόσφατα ζητήθηκε περαιτέρω ενίσχυση του Τμήματος σε προσωπικό, αλλά...

Ως κεραυνός εν αιθρία έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης πως το Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, που βρίσκεται στα όρια του σε επίπεδο προσωπικού, χάνει ακόμη ένα στέλεχός του το οποίο αποσπάται στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. 

Λίγες μόλις ημέρες μετά και την επίσημη παρουσίαση του υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου με τον οποίον εξοπλίστηκε το Ακτινολογικό Τμήμα έγινε γνωστό πως η κα Λ.Π. Επιμελήτρια Β’ Ακτινοδιαγνωστικής αποσπάστε για τρεις μήνες στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, με τον Ακτινολογικό του Νοσοκομείου Ξάνθης να μένει πλέον με μόλις τέσσερα άτομα ιατρικό προσωπικό, τη στιγμή που ήδη υπάρχει αίτημα από πλευράς του διευθυντή του Ακτινολογικού για επιπλέον ενίσχυση του προσωπικού. 

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να δημιουργήσει περαιτέρω αναστάτωση στην εξυπηρέτηση των ασθενών και των ασφαλισμένων της Π.Ε. Ξάνθης, καθώς τα ραντεβού που είχαν προγραμματιστεί να εξυπηρετηθούν από την ως άνω γιατρό πλέον βρίσκονται στον αέρα χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστή η τύχη τους, καθώς και το πώς θα καλυφτεί το νέο κενό που δημιουργείται.