GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δυσφημιστική για την Ξάνθη η εικόνα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου

Το ζήτημα των υποδομών, των κτιριακών και υγειονομικών προβλημάτων που παρουσιάζει το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης έθεσε προς συζήτη...


Το ζήτημα των υποδομών, των κτιριακών και υγειονομικών προβλημάτων που παρουσιάζει το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης έθεσε προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης η παράταξη Πολίτες για την Ξάνθη. 

Σε εκτός ημερησίας θέμα, επισημάνθηκε το γεγονός πως όλο και περισσότεροι αθλητικοί σύλλογοι και πολίτες κάνουν χρήση των χώρων άθλησης οι οποίοι ωστόσο χαρακτηρίζονται από ελλιπείς έως και επικίνδυνοι, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρθηκε πως η «εικόνα που παρουσιάζουν οι χώροι προσβάλει βάναυσα τον δήμο Ξάνθης».  

Από τη μεριά του ο δήμαρχος Ξάνθης παραδέχθηκε το γεγονός των κακών υποδομών και ης άσχημης εικόνας των χώρων, επισημαίνοντας ωστόσο πως αυτό οφείλεται σε έλλειψη προσωπικού για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του Αθλητικού Κέντρου Ξάνθης. Παράλληλα επισήμανε πως υπάρχει πρόθεση από πλευράς του δήμου να βρεθεί λύση  μέσω της εποχικής απασχόλησης προσωπικού, ενώ παράλληλα εξήγησε πως οι ίδιοι οι αθλητικοί σύλλογοι έχουν επωμιστεί το βάρος της συντήρησης και του καθαρισμού των χώρων.