GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκδήλωση - ημερίδα για τον Χρυσό την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη

Η Πανεπιστημιακή Κοινότητα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αφουγκραζόμενη τις α...


Η Πανεπιστημιακή Κοινότητα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες των κατοίκων του τόπου μας, για το κυρίαρχο θέμα της επικαιρότητας που αφορά την εξόρυξη χρυσού, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση - ημερίδα με θέμα: «Μεταλλευτικές δραστηριότητες και επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία», την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 11:30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες όπως οι: κ. Κυριάκος Παναγιωτακόπουλος Καθηγητής Εδαφολογίας και μεταλλείων χρυσού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Ραψομανίκης Σπυρίδων Καθηγητής Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης και Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Γιάννης Τέντες Αναπλ. Καθηγητής Βιοχημείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Θεόδωρος Κωνσταντινίδης Αναπλ. Καθηγητής Υγιεινής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Ανδρέας Θρασυβούλου Καθηγητής Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.