GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σπείρα νεαρών ληστών με… γούστο ρήμαξε την αγορά της Αλεξανδρούπολης!

-Έκλεβαν κυρίως τσιγάρα και ποτά…. χρήματα και ρούχα Επί έναν σχεδόν μήνα τρεις νεαροί και με ιδιαίτερα γούστα ληστές είχαν ρημάξει την ...

-Έκλεβαν κυρίως τσιγάρα και ποτά…. χρήματα και ρούχα

Επί έναν σχεδόν μήνα τρεις νεαροί και με ιδιαίτερα γούστα ληστές είχαν ρημάξει την τοπική αγορά της Αλεξανδρούπολης, προχωρώντας σε συνολικά 12 διαρρήξεις καταστημάτων.

Οι δράστες, ηλικίας 19, 17 και 15 ετών χτυπούσαν όπως φαίνεται με στόχο, κλέβοντας κυρίως τσιγάρα και ποτά καθώς και ρούχα και παπούτσια, σπέρνοντας τον τρόπο στους επιχειρηματίες που έπεφταν θύματα της δράσης τους.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης κατάφεραν μετά από μεθοδικούς ελέγχους και έρευνες να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου γύρω από τις διαρρήξεις που σημειώθηκαν από τις 16 Φεβρουαρίου έως και τις 9 Μαρτίου στην περιοχή. Τις πρώτες πρωινές ώρες φόρεσαν χειροπέδες στους τρεις νεαρούς δράστες οι οποίοι συνολικά είχαν αφερέσει

•    Δύο (2) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές
•    Πακέτα τσιγάρων, αξίας 1.500 Ευρώ
•    Τριάντα (30) συσκευασίες καπνού
•    Πέντε (5) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών
•    Το χρηματικό ποσό των 1.310 ευρώ
•    Διάφορα είδη ρουχισμού και υποδημάτων 


Στην κατοχή και στις οικίες των δραστών βρέθηκαν, οι δύο φορητοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 63 Ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν έξι διαρρηκτικά εργαλεία.

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 15 και 17 ετών, έχουν απασχολήσει ξανά κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης,  ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.