GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Επετειακή” διαμαρτυρία από γιατρούς και φοιτητές στην Κομοτηνή!

-Διαμαρτύρονται για τη καταβολή των δεδουλευμένων τους οι μεν γιατροί, οι δε φοιτητές για το Σχέδιο Αθηνά…  Την 25η Μαρτίου επέλεξα...


-Διαμαρτύρονται για τη καταβολή των δεδουλευμένων τους οι μεν γιατροί, οι δε φοιτητές για το Σχέδιο Αθηνά… 

Την 25η Μαρτίου επέλεξαν γιατροί του Νοσοκομείου Κομοτηνής και  φοιτητές του ΔΠΘ για να εκφράσουν τα προβλήματά τους, που στην περίπτωση των πρώτων σχετίζονται με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους ενώ στη δεύτερη περίπτωση αφορά τις αντιδράσεις των φοιτητών στη κατάργηση-συγχώνευση τμημάτων του ΔΠΘ που προβλέπεται από το Σχέδιο Αθηνά.  

«Απλήρωτοι πάνω από 4 μήνες για τις εφημερίες. Έλλειψη αναλώσιμων όπως γάντια σύριγγες γάζες και υποστελέχωση από επιμελητές και ειδικευόμενους» ανέφεραν σε έντυπο υλικό που διένειμαν στους πολίτες της Κομοτηνής ειδικευόμενοι γιατροί στο Νοσοκομείο Κομοτηνής κατά τη διάρκεια της παρέλασης, σε μια ειρηνική κινητοποίηση από πλευράς τους, κρατώντας πανό και μοιράζοντας φυλλάδια.  

Σε κινητοποίηση προχώρησαν και οι φοιτητές του ΔΠΘ, συμμετέχοντας με πανό και διαμαρτυρίες στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ζητώντας την απόσυρση των επίμαχων άρθρων στο Σχέδιο Αθηνά που προβλέπουν την κατάργηση και συγχώνευση τμημάτων του Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. 
(φωτό: InKomotini)