GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο Πρωτοδικείο η εκκαθάριση της Αναπτυξιακής Ξάνθης….

Αίτημα στο Πρωτοδικείο της Ξάνθης να αναλάβει το κλείσιμο της Αναπτυξιακής Ξάνθης προχωρώντας τις διαδικασίες εκκαθάρισής της αποφάσισαν...

Αίτημα στο Πρωτοδικείο της Ξάνθης να αναλάβει το κλείσιμο της Αναπτυξιακής Ξάνθης προχωρώντας τις διαδικασίες εκκαθάρισής της αποφάσισαν στην τελευταία, άτυπη, Γενική Συνέλευσή τους οι μέτοχοι της εταιρίας.

Οι μέτοχοι που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΠΕΔ στην Ξάνθη αποφάσισαν, μη έχοντας την απαιτούμενη απαρτία, λόγω απουσίας για ακόμη μια φορά εκπροσώπου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, να μην προχωρήσουν επί της ουσίας στην λήψη απόφασης για τη λύση της εταιρίας, που αποτελεί και πρόθεσή τους, αλλά να απευθυνθούν στο Πρωτοδικείο ώστε να προχωρήσει αυτό τις απαραίτητες ενέργειες.

Τις αμέσως επόμενες μέρες, εφόσον η απόφαση αυτή των μετόχων λάβει σάρκα και οστά και δεν μείνει ακόμη μια φορά στα “λόγια”, θα κατατεθεί αίτηση στο Πρωτοδικείο Ξάνθης ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία. Υπενθυμίζεται πως ανάλογη σύσκεψη των μετόχων είχε πραγματοποιηθεί πριν από περίπου δέκα μέρας, όταν και απαιτήθηκε από πλευράς των μετόχων η απομάκρυνση των ΜΜΕ από τον χώρο της σύσκεψης, ενώ τότε είχε επισημανθεί απροθυμία από πλευράς εκκαθαριστών να αναλάβουν τη λύση της εταιρίας.   

Στο Πρωτοδικείο είχαν αποφάσισε να απευθυνθούν και πριν από περίπου 2,5 χρόνια τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της Αναπτυξιακής, ορίζοντας μάλιστα και εκπροσώπους, ώστε να αιτηθούν τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, κάτι που ουδέποτε ωστόσο είχε πραγματοποιηθεί.