GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΒΑΛΑ: Έκλεβε καταστήματα επί πέντε μήνες και συνελήφθη!

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολή Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τρεις κλοπές που είχ...


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολή Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τρεις κλοπές που είχαν διαπραχθεί, το χρονικό διάστημα Απρίλιος 2011 - Σεπτέμβριο 2012, σε  δύο επιχειρήσεις, σε οικισμό και χωριό της Καβάλας.  

Συνελήφθη  την Παρασκευή (1-3-2013) το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και παράνομη κατοχή κροτίδων. 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε δύο σπίτια του δράστη, σε οικισμό της Καβάλας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
5 πλαστικά δοχεία με πετρέλαιο, συνολικού βάρους 64 λίτρων 
45 κενά πλαστικά δοχεία
2 ηλεκτρικές συσκευές 
13 κινητά τηλέφωνα
51 κροτίδες 
1 λάστιχο ποτίσματος 
1 χωνί
10 πλαστικές καρέκλες 
Διάφορα σύνεργα ψαρέματος
Διάφορα γεωργικά εργαλεία
Πλήθος εργαλείων  

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μέρος από τα παραπάνω αντικείμενα, τα αφαίρεσε ο δράστης κατά την διάπραξη τριών διαρρήξεων σε δύο επιχειρήσεις, κατά το χρονικό διάστημα Απρίλιος 2011 - Σεπτέμβριο 2012, σε οικισμό και χωριό της Καβάλας, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.  

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 53χρονου θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή του σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.