GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΞΑΝΘΗ: Οι Αστυνομικοί φυλάνε τους πολιτικούς και όχι τους πολίτες…

Ως μέρος της καθημερινότητάς τους χαρακτηρίζουν οι Αστυνομικοί Ξάνθης τη φύλαξη πολιτικών προσώπων, τη στιγμή που καταγράφεται ελλείψει...


Ως μέρος της καθημερινότητάς τους χαρακτηρίζουν οι Αστυνομικοί Ξάνθης τη φύλαξη πολιτικών προσώπων, τη στιγμή που καταγράφεται ελλείψεις σε προσωπικό των κατά τόπους τμημάτων, σε επιστολή τους προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης.   

«Τους τελευταίους μήνες η φύλαξη πολιτικών στόχων έχει γίνει καθημερινότητα για τους συναδέλφους τη στιγμή που υπηρεσίες δεν διαθέτουν επανδρωμένα περιπολικά για περιπολίες στο νομό ακόμα και μέσα στην πόλη» αναφέρει οι ίδιοι στην επιστολή τους εξηγώντας παράλληλα πως «παρ`όλα αυτά θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι θεωρούμε απαράδεκτο σε αυτούς τους στόχους (όπου και οι ίδιοι συνάδελφοι αποτελούν στόχο ) οι βάρδιες να εκτελούνται σε μη κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους και να μη διατίθενται ακόμα και υπηρεσιακά οχήματα. Πόσο δε μάλλον να δέχονται διαταγές για την χρησιμοποίηση των Ι.Χ επιβατικών τους οχημάτων. Επίσης θεωρούμε ότι οι εποχούμενες περιπολίες ΔΙ.ΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε , επειδή είναι οι μόνες πλήρως επανδρωμένες, θα πρέπει να απασχολούνται με τα αντικείμενα που ρητά προβλέπονται στα Π.Δ της δημιουργίας τους». 

Οι ίδιοι μάλιστα ζητούν την παρέμβαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης, κου Γιώργου Γκοδοσίδη, αναφέροντας πως «εφόσον θα συνεχιστεί η φύλαξη των ανωτέρω στόχων, να διατεθεί άμεσα υπηρεσιακό όχημα. Αρνούμαστε να γίνεται στόχος ο συνάδελφός μας…»