GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χειροπέδες σε δύο σύγχρονους δουλεμπόρους στον Έβρο

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (27-10-2012) το  βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλα...


Συνελήφθησαν την Τετάρτη (27-10-2012) το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 55 και 37 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Γεωργίας. 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, στα πλαίσια της οποίας συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν, επιβαίνοντες σε δύο οχήματα, να παραλαμβάνουν τους μη νόμιμους μετανάστες από σημείο της παλαιάς Εθνικής οδού (ύψος Φερών) και να τους μεταφέρουν σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 55χρονου, στην ευρύτερη περιοχή των Φερών. 

Η σχετική δικογραφία για τον 37χρονο περιλαμβάνει και παράβαση του Νόμου περί όπλων, διότι κατά την σύλληψη του, βρέθηκε στο όχημα που οδηγούσε, ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας 12 εκατοστών. 

Συνολικά κατασχέθηκαν:
Δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα 
Ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας 12 εκατοστών 
Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.