GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις Βερολίνου και Μόσχας η Περιφέρεια ΑΜΘ

Με σκοπό την ενδυνάμωση και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης συμμετείχε στις διε...


Με σκοπό την ενδυνάμωση και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης συμμετείχε στις διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις της Μόσχας και του Βερολίνου.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο υλοποίησης του συχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2012-2013», η Περιφέρεια έδωσε το παρόν στις διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις «ITB Berlin 2013» στο Βερολίνο της Γερμανίας (6-10.03.2013), καθώς και στην «MITT» στη Μόσχα της Ρωσίας (20-23.03.2013).

Η εν λόγω έκθεση επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη θέση της ως το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κόσμου, αφού προσέλκυσε περισσότερους επισκέπτες, με τιμώμενη χώρα αυτή τη χρονιά την Ινδονησία.

Την Περιφέρεια ΑΜ-Θ εκπροσώπησαν υπηρεσιακά στελέχη των Διευθύνσεων Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Τουρισμού, τα οποία παρουσίασαν τους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής, διανέμοντας ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό σε χιλιάδες επισκέπτες, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν επαφές με μεμονωμένους επαγγελματίες και αντάλλαξαν απόψεις για στενότερη συνεργασία και εντατικοποίηση των προσπαθειών για περαιτέρω προώθηση του τουρισμού στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Με την παρουσία της στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ξεκινά με αισιοδοξία ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής των δυνατοτήτων της περιοχής και συμμετοχών σε εκθέσεις στο εξωτερικό για το έτος 2013.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην έκθεση του Βερολίνου, τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ σ’ αυτό της Μόσχας, ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος.