GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Σκουπιδότοπος” το Πάρκο Κεραιών στην Ξάνθη (+ΦΩΤΟ)

-Αδύνατη έως άκρως επικίνδυνη η πρόσβαση στην περιοχή   -Αδιαφορεί η δημοτική αρχή για την  αποκατάσταση του οδικού δικτύου Σκουπ...


-Αδύνατη έως άκρως επικίνδυνη η πρόσβαση στην περιοχή  
-Αδιαφορεί η δημοτική αρχή για την  αποκατάσταση του οδικού δικτύου

Σκουπιδότοπο θυμίζει το πάρκο κεραιών στην Ξάνθη, που βρίσκεται βορειοανατολικά της πόλης στην θέση “Παναγία”.  Τα σκουπίδια ξεχειλίζουν από τον κάδο απορριμμάτων που έχει τοποθετεί στην περιοχή,  η πρόσβαση στην οποία χαρακτηρίζεται από αδύνατη έως άκρως επικίνδυνη λόγω των προβλημάτων που παρουσιάζει το οδικό δίκτυο. 

Παρά το γεγονός πως επανειλημμένως έχει επισημανθεί από τους ιδιοκτήτες των ραδιοφωνικών σταθμών που φιλοξενούνται νομίμως στις εγκαταστάσεις του Πάρκου Κεραιών της Ξάνθης το γεγονός πως το οδικό δίκτυο παρουσιάζεται τρομακτικά επικίνδυνο στην περιοχή, με τον χωματόδρομο που οδηγεί (μοναδική είσοδος) στην περιοχή να έχει υποχωρήσει απειλητικά σε μεγάλα τμήματα, λόγω βροχόπτωσης, χωρίς παράλληλα να έχει επιδιορθωθεί το πρόβλημα από την πλευρά της η δημοτική αρχή ή, η όποια άλλη “αρχή” έχει ευθύνη, επιδεικνύει/ουν  χαρακτηριστική αδιαφορία. 

Μέχρι στιγμής παρεμβάσεις για τη βελτίωση του οδικού δικτύου δεν έχουν πραγματοποιηθεί από πλευράς του δήμου, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες που είναι υποχρεωμένοι να επισκέπτονται σε συνεχή βάση την περιοχή, να αναγκάζονται να διασχίζουν με τα οχήματά τους τον ασταθή και επικίνδυνο δρόμο με κίνδυνο να σημειωθεί κάποιο ατύχημα. Την ίδια αδυναμία προσέγγισης της περιοχής παρουσιάζουν και τα απορριμματοφόρα του δήμου, τα οποία αδυνατούν και αυτά να διασχίσουν τον δρόμο.  

Παρά τις συνεχείς επισημάνσεις τόσο στον δήμο και την Αντιπεριφερειακή ενότητα, όσο και στην Γενική Δ/νση της Περιφέρειας για τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στην εν λόγω περιοχή, παρ’ όλα αυτά δεν “ευαισθητοποιήθηκε” κανείς. Ενόψει δε και του επερχόμενου Καλοκαιριού με τις υπό εξέλιξη έντονες βροχοπτώσεις της Άνοιξης, θα πρέπει έντονα να προβληματιστούν οι αρμόδιες υπηρεσίες για θέματα πυρασφάλειας.

Να θυμίσουμε ότι η ως άνω περιοχή χαρακτηρίστηκε με ΦΕΚ Πάρκο Κεραιών.