GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μπαράζ επιθέσεων στα Ταξί της Ξάνθης – Λήστεψαν πέντε σε ένα βράδυ!

-Σε απόγνωση οι οδηγοί Ταξί θα απευθύνουν στις δικαστικές αρχές  -Σπάζουν το πίσω τζάμι και τρυπώνουν σαν ποντικοί μέσα στα οχήματα ανα...


-Σε απόγνωση οι οδηγοί Ταξί θα απευθύνουν στις δικαστικές αρχές 
-Σπάζουν το πίσω τζάμι και τρυπώνουν σαν ποντικοί μέσα στα οχήματα αναζητώντας τη λεία τους! 

Σε απόγνωση βρίσκονται οι οδηγοί ταξί στην Ξάνθη με τα απανωτά κρούσματα ληστειών που σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή. 

Χαρακτηριστικότερο όλων το μπαράζ διαρρήξεων που σημειώθηκαν σε συνολικά πέντε ταξί της Ξάνθης το βράδυ της Δευτέρας. Οι δράστες, άγνωστοι και ασύλληπτοι μέχρι στιγμής, σπάζοντας το πίσω τζαμάκι των οχημάτων ταξί εισέρχονται μέσα σε αυτά αναζητώντας χρήματα και  αντικείμενα αξίας. 

Μετά τα απανωτά κρούσματα  που σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι οδηγοί ταξί στην προσπάθεια τους να προφυλαχτούν αποφάσισαν συλλογικά να μην αφήνουν αντικείμενα αξίας, χρήματα και προσωπικά έγγραφά μέσα στα οχήματά τους, όταν τα σταθμεύουν έξω από τις οικίες τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Ωστόσο η δράση των επιτηδείων δεν φαίνεται να έχει κοπάσει, ενώ οι οδηγοί ανάστατοι μετά τη μαζική επίθεση που δέχθηκαν προσανατολίζονται πλέον στο να απευθυνθούν στην δικαστικές αρχές, ενώ εξετάζουν τρόπους αντιμετώπισης των επιθέσεων που προκαλούν σοβαρές φθορές στα οχήματά τους, πέραν των ουσιαστικών απωλειών σε έγγραφα και αντικείμενα αξίας. 

«Σε έναν συνάδελφό μου η ζημιά που του κάνανε αγγίζει τις 2.000 ευρώ, καθώς του ξήλωσαν όλο το ταμπλό. Έχει παραγίνει το κακό, δεν μπορούμε να αφήσουμε τα οχήματά μας έξω από τα σπίτια μας. Έχομε πλέον χάσει το μέτρημα με τις επιθέσεις» σημειώνει στο ThrakiToday.com ο κος Στέλιος Γουναρίδης οδηγός ταξί στην Ξάνθη συμπληρώνοντας πως «οι συνάδελφοι πλέον δεν αφήνουν λεφτά και πράγματα αξίας μέσα στα οχήματα τους». 

Το γεγονός ότι οι επιθέσεις, που αγγίζουν πλέον τα κρούσματα μέσα σε διάστημα μόλις δέκα ημερών, παρουσιάζουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά προσανατολίζει τις Αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών. Όπως μάλιστα εξηγεί στο ThrakiToday.com ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κος Γιώργος Γκοδοσίδης «είχαμε και στο παρελθόν τέτοιες επιθέσεις και τις περισσότερες φορές ήταν τα ίδια πρόσωπα. Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δράστες και είμαστε κοντά στο να λυθεί το πρόβλημα»