GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλλάζει την κατάθεση του ο εραστής της παπαδιάς

Αλλαγές στην κατάθεση του έκανε ο Νίκος Παναγόπουλος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για τη δολοφονία του ιερέα, Αθανασίου Αυγερόπουλου...


Αλλαγές στην κατάθεση του έκανε ο Νίκος Παναγόπουλος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για τη δολοφονία του ιερέα, Αθανασίου Αυγερόπουλου, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ηλεία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Realnews»  ο Νίκος Παναγόπουλος αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα. 

Πιο συγκεκριμένα, ενώ στην αρχή είχε ομολογήσει ότι πυροβόλησε τον άτυχο κληρικό, κατόπιν συνομωσίας με την σύζυγο του του εκλειπόντος Θεοδώρα Καρβέλα, της οποίας ήταν εραστής, στη νέα κατάθεση που έδωσε στις 12 Φεβρουαρίου, δηλώνει πως δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει τον άτυχο ιερέα και δεν βρέθηκε ποτέ στον τόπο του εγκλήματος και ότι στην παλαιότερη κατάθεση του είχε παραδεχθεί την ενοχή του επειδή τον χτύπησαν οι αστυνομικοί.

«Ανακαλώ την ομολογία μου κατά την απολογία μου στις 7-9-12. Εγώ δεν πυροβόλησα τον σύζυγο της κ. Καρβέλα, ούτε πήγα στον τόπο του συμβάντος με σκοπό να του αφαιρέσω τη ζωή. Την ημέρα του περιστατικού εργαζόμουν στα Κρέστενα από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 13.50 το μεσημέρι», αναφέρει ο κατηγορούμενος. Ακόμη, τονίζει ότι επικοινώνησε με μηνύματα με την ερωμένη και συνεργό του και εκείνη του ζητούσε να χωρίσει τη γυναίκα του. «Μου έλεγε πως την χτύπαγε ο παππούλης και μου ζήταγε και χρήματα. Για μένα ο παππούλης ήταν ανθρωπάκι, με κράτησε στο τραπέζι του και με κέρασε. Από το πολύ ξύλο είπα στους αστυνομικούς ότι σε εκείνο το σημείο έγινε το συμβάν. Με κλειστά μάτια το είπα. Εγώ δεν μπορώ να πάω ούτε σε κηδεία, ούτε σκοτωμένο άνθρωπο να δω. Σας λέω την αλήθεια», συμπήρώνει ο Νίκος Παναγόπουλος ενώ από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης της παπαδιάς, Απόστολος Λύτρας, καυτηριάζει την απολογία του κατηγορουμένου ως «Προσπάθεια αποπροσανατολισμού της Δικαιοσύνης, πρόκειται προφανώς για μια σπασμωδική κίνηση με σκοπό να αποφύγει την ανάληψη των ευθυνών της αποτρόπαιας πράξης του».
Κλουβιδάκη Μαρία