GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλεξανδρούπολη: Αυξημένα μέτρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ

Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, σχετικά με τη διεξαγωγή της Β΄ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσ...


Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, σχετικά με τη διεξαγωγή της Β΄ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Εφήβων (νέων), που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19-03-2013, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή τέλεση της αθλητικής διοργάνωσης, η τήρηση της τάξης και η ασφαλής πρόσβαση και προστασία των θεατών, των αθλητών και των παραγόντων, ανακοινώνεται ότι:

Θα εκδοθούν συνολικά τριακόσιες εξήντα έξι (366) ονομαστικές προσκλήσεις και δεν θα επιτραπεί η είσοδος, εάν από τον έλεγχο πρόσκλησης και στοιχείων ταυτότητας προκύψει ότι εκδόθηκε για άλλο πρόσωπο.

Απαγορεύεται η προσέλευση – προσέγγιση στο γήπεδο φιλάθλων, για παρακολούθηση των αγώνων, πλην αυτών που είναι εφοδιασμένοι με ονομαστικές προσκλήσεις,  καθόσον δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια εισιτηρίων.

Εκατόν πενήντα (150) από τις ονομαστικές προσκλήσεις, θα διατεθούν στους αθλητικούς συλλόγους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, του Ο.Σ.Φ.Π. και του ΗΡΑΚΛΗ, πενήντα (50) για κάθε σύλλογο, ενώ οι υπόλοιπες θα διατεθούν στον αθλητικό σύλλογο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.