GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πειθαρχική δίωξη στον Πανόπουλο για τις 7 ανακοινώσεις της Ξάνθης

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ζητά εξηγήσεις από τον μεγαλομέτοχο της Skoda Ξάνθη Την Κυριακή ο Χρήστος Πανόπουλος, στην διάρκεια του α...


Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ζητά εξηγήσεις από τον μεγαλομέτοχο της Skoda Ξάνθη

Την Κυριακή ο Χρήστος Πανόπουλος, στην διάρκεια του αγώνα Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη, έβγαλε όχι μια, ούτε δυο αλλά επτά ανακοινώσεις κατά του διαιτητή Αμπάρκιολη και την Τρίτη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του μεγαλομετόχου της Skoda Ξάνθη.
Η ανακοίνωση:

"O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Πανόπουλο για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012".

Οι ανακοινώσεις της Skoda Ξάνθης:
1. Αμπάρκιολη, στο 18' ορισμός της κίτρινης κάρτας! Έναν ορισμό που τον έχεις διδαχθεί στα σεμινάρια πολλές φορές. Μπροστά στα μάτια σου, γιατί δεν την έδωσες;
2. Αμπάρκιολη στο 27,5 βγαίνει η SKODA ΞΑΝΘΗ μπροστά και ανακόπτεις την επίθεση με ανύπαρκτο, τελείως ανύπαρκτο φάουλ, υπέρ του Λεβαδειακού.
3. Αμπάρκιολη στο 34' ο Λισγάρας πάνω στον Σολτάνι, ο ορισμός της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. Έδειξες ΚΙΤΡΙΝΗ. Το διδάσκουν στα σεμινάριά σας.
4. Αμπάρκιολη στο 37,5 δίνεις κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδη ανύπαρκτη.
5. Αμπάρκιολη συγνώμη, αλλά το σκορ είναι 0-2.
6. Αμπάρκιολη είμαστε στο 75:31'' και δεν έχεις κάνει κανένα λάθος υπέρ ή εις βάρος καμιάς από τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι.
7. «93:00. Ο αγώνας έληξε. Αμπάρκιολη δεν έκανες κανένα λάθος εις βάρος καμιάς από τις δύο ομάδες. Καληνύχτα».