GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: «Μαφιόζοι» εκβίαζαν 35 χρόνο για 2.000 ευρώ!

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (1-3-2013) το πρωί, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, της Αστυν...


Συνελήφθησαν την Παρασκευή (1-3-2013) το πρωί, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 52 ετών, κατηγορούμενοι για εκβίαση.

Ειδικότερα, ένας 34χρονος ημεδαπός, κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης, ότι δύο άγνωστα σε αυτόν άτομα, τον τελευταίο μήνα, μεταβαίνουν στο κατάστημά του και απαιτούν εκ μέρους 35χρονης ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, για παλαιότερη μη ολοκληρωμένη εμπορική τους συναλλαγή. 

Υπήρξε άμεσα η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας, συνελήφθησαν οι δύο δράστες, που εμφανίστηκαν ξανά στο κατάστημα του 34χρονου και απαίτησαν εκ νέου από αυτόν, το παραπάνω χρηματικό ποσό, απειλώντας τον λεκτικά για τη ζωή του και την σωματική του ακεραιότητα. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: 
Το χρηματικό ποσό των 7.210 ευρώ
Ένα (1) μηχάνημα ανίχνευσης πλαστών χαρτονομισμάτων 
Δύο (2) κινητά τηλέφωνα 
Μία (1) τηλεκάρτα 
Επτά (7) αποδείξεις τραπεζικών καταθέσεων 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 35χρονης, καθώς και για τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.