GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΒΡΟΣ: Εγκατέλειψαν φορτηγό με 140.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων!

Έρευνες διεξάγονται από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι μετέφεραν με Ι....

Έρευνες διεξάγονται από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, 140.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, την Παρασκευή (22-3-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Ορεστιάδας, πραγματοποίησαν έρευνα σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που βρισκόταν σταθμευμένο στο Ορμένιο Ορεστιάδας, εντός του οποίου βρέθηκαν 140.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.  

Τα παραπάνω πακέτα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ορεστιάδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατασχέθηκαν επίσης ένα (1) Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και τέσσερα (4) συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.