GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης (+VIDEO)

Την πρωτοχρονιάτική τους πίτα έκοψαν το πρωί της Κυριακής τα μέλη της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης σε μια σύντομη εκδήλωση που πραγματοποιήθ...


Την πρωτοχρονιάτική τους πίτα έκοψαν το πρωί της Κυριακής τα μέλη της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης σε μια σύντομη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα της Λέσχης. 

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. της Εμπορικής Λέσχης κος Δημήτρης Κεφαλίδης ανέφερε πως δρομολογείται η δημιουργία τμήματος γυναικών στην Εμπορική Λέσχη, ώστε να επεκταθούν οι δραστηριότητες του Συλλόγου. «Πιστεύω ότι αυτός εδώ ο χώρος έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει όπως ήταν παλιά», ανέφερε ο ίδιος εκτιμώντας ότι η συνεργασία και η καλή συνύπαρξη ανάμεσα στα μέλη είναι αυτή που μπορεί να λειτουργήσει παραγωγικό για τις δράσεις και την παρουσία της Λέσχης. 

«Θα θέλαμε να γίνει η αρχή εγγράφοντας στη Λέσχη και τις γυναίκες μας ώστε να κάνουμε ένα τμήμα γυναικών» υπογράμμισε ο κος Κεφαλίδης εξηγώντας πως «πρέπει σιγά, σιγά να γίνουμε περισσότερα μέλη όχι για να μαζεύουμε περισσότερες συνδρομές, αλλά για να υπάρξει μεγαλύτερη κινητικότητα στη Λέσχη» 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης, κος Σωτήρης Τσιακίρογλου, ο πρώην δήμαρχος Βιστωνίδας κος Νίκος Ζλάτκος καθώς και όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Εμπορικής Λέσχης. Ο πρόεδρος των αρτοποιών Ξάνθης κος Παναγιώτης Αμπεριάδης δώρισε την πίτα και τα αρτοσκευάσματα που διανεμήθηκαν στους παριστάμενους, στη μνήμη του πατέρα του.