GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καβάλα: Π.Καμμένος: "Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το μνημόνιο"

Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει χωρίς το μνημόνιο και να διαχειριστεί μόνη της, αξιοπρεπώς, τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές, ανέφερε από την Κ...


Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει χωρίς το μνημόνιο και να διαχειριστεί μόνη της, αξιοπρεπώς, τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές, ανέφερε από την Καβάλα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος περιοδεύει από χθες στην Ανατολική Μακεδονία, ενώ αυτή την ώρα συμμετέχει στο πρώτο προσυνέδριο των ΑΝ.ΕΛ., που πραγματοποιείται στην Καβάλα, με θέμα τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τις Ειδικές Οικονομικές ζώνες.

Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. εξέφρασε την αποφασιστικότητά του, ώστε το κίνημα, το οποίο κλείνει ένα χρόνο ζωής, να συνεχίσει την πορεία του, αποκτώντας πλέον δομές, αντιπροσώπους και με διάλογο με τους πολίτες και τα κινήματα να διαμορφώσει τις θέσεις του στον αγώνα κατά του μνημονίου. «Απαιτείται η συγκρότηση ενός διευρυμένου πατριωτικού δημοκρατικού μετώπου, όλων των Ελλήνων, που θα αντιταχθεί στις επιταγές του μνημονίου» υποστήριξε ο κ.Καμμένος.

Η επιλογή της Καβάλας για το πρώτο προσυνέδριο με αντικείμενο τις πλουτοπαραγωγικές πηγές δεν έγινε τυχαία. Σύμφωνα με τον κ.Καμμένο, η περίπτωση της λειτουργίας της KavalaOil, στην οποία αρνούνται τις αυτονόητες επεκτάσεις αδειών για να συνεχίσει, αποδεικνύει ότι η πολιτική της κυβέρνησης δεν έχει σκοπό την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, αλλά την εκχώρηση του ορυκτού πλούτου στους δανειστές. Τάχθηκε δε, κατά της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων χρυσού (σε Θράκη και Χαλκιδική) με τη διαδικασία των επιφανειακών εξορύξεων και μεθόδους που καταστρέφουν το περιβάλλον.

Χθες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, περιόδευσε σε Ελευθερούπολη Παγγαίου και Θάσο, ενώ το απόγευμα παραβρέθηκε στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στη Δράμα.
ert.gr