GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής: Απασχολούσε λαθρομετανάστες και συνελήφθη!

Σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για παράνομη απασχόληση δύο μη νόμιμων μεταναστώ...


Σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για παράνομη απασχόληση δύο μη νόμιμων μεταναστών και  διευκόλυνση παράνομης διαμονής τους στη χώρα. 

Ειδικότερα, τη Δευτέρα (4-2-2013) το πρωί, κατόπιν καταγγελίας του Εργατικού Κέντρου, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με υπαλλήλους της Επιθεώρησης Εργασίας, πραγματοποίησαν έλεγχο στην εταιρεία που διατηρεί ο 33χρονος, στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο δράστης απασχολούσε παράνομα δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 41 και 29 ετών, διευκολύνοντας επίσης την παράνομη διαμονή τους στη χώρα.

Οι δύο αλλοδαποί, που είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα, συνελήφθησαν. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 33χρονου, θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.