GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Πυροσβεστικής ΑΜΘ

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, επισκέφτηκε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο γραφείο του, ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Π...

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, επισκέφτηκε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο γραφείο του, ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, κ. Σωτήριος Τερζούδης, συνοδευόμενος από το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, κ. Κωνσταντίνο Κούκουρα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ακόμη, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστος Ζιώγας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κ. Σταύρος Σταυράκογλου.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για την άριστη συνεργασία τους κατά την περίοδο που διετέλεσε Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, ιδιαίτερα όπως επεσήμανε, σε δύσκολες καταστάσεις, όπως ήταν οι πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή τον Αύγουστο του 2011. Ο κ. Τερζούδης ευχαρίστησε, ακόμη, όλες τις τοπικές Αρχές, αλλά και τους απλούς πολίτες που βοήθησαν στο έργο των πυροσβεστών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ευχαρίστησε τον κ. Τερζούδη για την προσφορά του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης και τον συνεχάρη για την νέα του θέση, ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στο απαιτητικό έργο που καλείται να επιτελέσει. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η αγαστή συνεργασία του Δήμου με την Πυροσβεστική θα διατηρηθεί και με τον νέο Διοικητή, τον κ. Κούκουρα, καθώς όπως υπογράμμισε: «μέσω της συνεργασίας και της συναίνεσης όλων των φορέων και των υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται εντός του Δήμου, διατηρούνται τα εχέγγυα και οι απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του προς όφελος των δημοτών και να επιτυγχάνεται η πρόοδος της τοπικής κοινωνίας».