GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αντιδήμαρχος και πάλι ο Παναγιώτης Ταρενίδης….. (ή κάτι τέτοιο)

ΑΠΟΝΤΕΣ από τις όποιες προσπάθειες για κινητοποίηση στην Π.Ε. Ξάνθης παρουσιάζονται οι ξανθιώτες αγρότες… Αποδυναμωμένο όσο ποτέ το αγ...


ΑΠΟΝΤΕΣ από τις όποιες προσπάθειες για κινητοποίηση στην Π.Ε. Ξάνθης παρουσιάζονται οι ξανθιώτες αγρότες… Αποδυναμωμένο όσο ποτέ το αγροτικό κίνημα στην περιοχή δεν δείχνει διάθεση να συμμεριστεί τον αγροτικό παλμό που εκπέμπουν τα παραταγμένα τρακτέρ σε διάφορες δεινοπαθούσες περιοχής της χώρας! Έχουν άλλες δουλείες ή απλά απέχουν; Ίσως πάλι βρίσκονται σε κατάσταση συντήρησης, έτοιμοι να ξεχυθούν στους δρόμους εάν το ΣτΕ κάνει το χατίρι στους Αθηναίους οικολόγους και βάλει φρένο, ή μάλλον χειρόφρενο, στο Αρδευτικό της Ξάνθης…. 

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ της ευπρέπειας το πρόσφατο συνοδευτικό δελτίου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης….. Θα μείνει ωστόσο ασχολίαστο επί της ουσίας του, τουλάχιστον προς το παρόν! 

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Αντιδήμαρχος ο Παναγιώτης Ταρενίδης… Όχι δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο, αλλά μετά από σχετική απόφαση του δημάρχου Ξάνθης ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου κ. Ταρενίδης, που σημειωτέον ανέφερε σε δηλώσεις του πως δεν θέλει να συνεχίσει το 2013 ως Αντιδήμαρχος, αναλαμβάνει καθήκοντα Πολιτικής Προστασίας στον δήμο Ξάνθης. Ή που δεν ικανοποιήθηκε ο δήμος από την αντίδραση και τα αντανακλαστικά των υπευθύνων στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την περιοχή, ή που απλά είναι καλύτερο να διοικείς χωρίς να διοικείς, ειδικά όταν μπορεί να εκτεθείς…. 

ΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ τουλάχιστον πριν τα δώσουν ή απλώς τα υπογράφουν; Πολύ χρήμα δεξιά, αριστερά, ακροδεξιά, και λίγο στους κεντρώους. Νόμιμα θα μου πείτε…. Ενδεχομένως. Ηθικά; Αλήθεια που είναι αυτοί που κόπτονται για την ηθική, τη δεοντολογία και όλα αυτά τα λαϊκώς εύπεπτα νοήματα της σκέψης; Μήπως δεν τους αγγίζει το θέμα; Ή μήπως απλώς σκεπάζονται να μην κρυώσουν; 
Ο Αδιάκριτος