GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΒΑΛΑ: Προσφέρθηκε να βοηθήσει ηλικιωμένη στα ψώνια για να την ληστέψει!

Συνελήφθη την Πέμπτη (31-1-2013) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος ...

Συνελήφθη την Πέμπτη (31-1-2013) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας,   για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, ο δράστης, την 12-1-2013 το μεσημέρι, προσέγγισε 66χρονη ημεδαπή και με το πρόσχημα βοήθειας για τη μεταφορά των αντικειμένων που κρατούσε, την συνόδευσε μέχρι την αυλή του σπιτιού της, όπου με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να αφαιρέσει την τσάντα της, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Την Τρίτη 29-1-2013 το μεσημέρι, η 66χρονη αντιλήφθηκε τον 39χρονο να την ακολουθεί και ενημέρωσε τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν άμεσα, εντόπισαν και προσήγαγαν το δράστη, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε παρέμενε   παράνομα στη χώρα και συνελήφθη.
Ακολούθως, ενώ κρατούνταν με το μέτρο της διοικητικής απέλασης, εκδόθηκε    Ένταλμα Σύλληψης για την απόπειρα ληστείας που διέπραξε σε βάρος της 66χρονης και οδηγήθηκε ενώπιόν του κ. Ανακριτή Καβάλας.