GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΠΘ!

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων (ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ...


Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων (ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Αρ. Φύλλου 37 - 1 Φεβρουαρίου 2013) δημοσιεύτηκαν τα ονόματα όσων συγκροτούν τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Πανεπιστημίων, που εξελέγησαν με τη συντριπτική συμμετοχή του διδακτικού προσωπικού.

Τα νέα Συμβούλια πρέπει τώρα να συγκληθούν για να εγκρίνουν τους προϋπολογισμούς των ΑΕΙ και να αρχίσουν να λειτουργούν κανονικά με τον νέο Νόμο. Υπενθυμίζεται πως από τη μεριά του το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης είχε αποφασίσει να παραμείνει κλειστό για μια ολόκληρη εβδομάδα ζητώντας άμεσα  τη δημοσίευση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σε ΦΕΚ. Όσο αυτό δεν είχε πραγματοποιηθεί το Πανεπιστήμιο δεν μπορούσε να προχωρήσει στην έγκριση του προϋπολογισμού και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να ξοδέψει χρήματα για τις λειτουργικές του δαπάνες και την αποπληρωμή των προμηθευτών του.