GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άρης Γιαννακίδης: «Να μην αφήσουμε ούτε ένα ευρώ αναξιοποίητο»

«Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο χρηματοδότησης και εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων. Η υλοποίησή του αποτέλεσε προϊόν...

«Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο χρηματοδότησης και εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων. Η υλοποίησή του αποτέλεσε προϊόν συντονισμένων και οργανωμένων πιέσεων των Περιφερειαρχών και των θεσμικών εκπροσώπων της αγοράς με την συνεργασία των οποίων αναδιαμορφώθηκε. Δεν πρέπει να αφήσουμε ούτε ένα ευρώ αναξιοποίητο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άρης Γιαννακίδης στην πρώτη ενημερωτική ημερίδα του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών» που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής.
 
Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης, ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε., η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή και Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού) και τα δύο Επιμελητήρια της Ροδόπης.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται στους επιχειρηματίες ή τους υποψηφίους επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις θεματικές ενότητες Μεταποίηση, Τουρισμός, Εμπόριο και Υπηρεσίες.
 
Στην εκδήλωση σημειώθηκε πρωτοφανής συμμετοχή παλαιών επαγγελματιών και εν δυνάμει νέων, στοιχείο που επιβεβαιώνει την αγωνία τους για το μέλλον.
 
Κατά την διάρκειά της  παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος και ο τρόπος υπαγωγής σε αυτό ενώ απαντήθηκαν δεκάδες απορίες που διατυπώθηκαν δημόσια για το θέμα.

Τους παρόντες στην ημερίδα  χαιρέτησαν ακόμη η Πρόεδρος του ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ και περιφερειακή σύμβουλος Μαρίκα Πουρνάρα καθώς και οι Πρόεδροι του ΕΒΕ Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης και Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αργύρης Αργυρόπουλος.