GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παγκόσμια ημέρα σκέψης από τους Προσκόπους Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και τη συμμετοχή  Παλαιών και ενεργών Προσκόπων την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην αίθουσα του ε...

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και τη συμμετοχή  Παλαιών και ενεργών Προσκόπων την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην αίθουσα του εκδηλώσεων του Προσκοπικού κτηρίου η Εκδήλωση της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Ξάνθης αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης και Φιλίας των Προσκόπων, η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα Ενήλικα στελέχη της Προσκοπικής κίνησης.
     
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο αφιερωμένο στον Ιδρυτή του Προσκοπισμού ενώ αναφέρθηκαν λίγα λόγια για το ιστορικό της Ημέρας Σκέψης και τον Ιδρυτή.
    
Στη συνέχεια, έγινε ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων που έγιναν σε τοπικό επίπεδο μέσα στο 2012 και ακολούθησε οι βράβευση για την βοήθεια τους στον Προσκοπισμό του κ. Ν.Φωτιάδη και του κ. Α.Σιγλίδη. Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των δράσεων της Ενώσεως Παλαιών Προσκόπων  του 2ου Συστήματος Δασοπροσκόπων.   
    
Ακολούθως ο λόγος δόθηκε στον Περιφερειακό Έφορο  Ξάνθης  κ. Σωτήρη Στόικο ο οποίος ως κεντρικός ομιλητής αναφέρθηκε στον Προσκοπισμό στην κρίση  και στα Ενήλικα στελέχη του Προσκοπισμού «τους Ήρωες του Σαββατοκύριακου» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και στη συνεχή προσφορά τους στο παιδί.
    
Στη συνέχεια διαβάστηκε το συγκινητικό μήνυμα του Γενικού Έφορου των Προσκόπων και κάλεσε  Παλαιούς και Ενεργούς Προσκόπους να πορευτούν  μαζί Ανανεώνοντας την Υπόσχεση που δώσανε όταν ήταν παιδιά, και ακολούθησε η ανανέωση της Υπόσχεσης από Παλαιούς και ενεργούς Προσκόπους δίνοντας σε όλους την δύναμη  να συνεχίσουν να προσπαθούν για ένα καλύτερο κόσμο.