GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νίκησε 2-0 τον Πλατανιά και βλέπει ψηλά η Ξάνθη

Η Ξάνθη επιβλήθηκε 2-0 με συνοπτικές διαδικασίες του Πλατανιά και πλέον στρέφει το βλέμμα της ψηλά ξεχνώντας τα χαμηλά στρώματα της βαθ...


Η Ξάνθη επιβλήθηκε 2-0 με συνοπτικές διαδικασίες του Πλατανιά και πλέον στρέφει το βλέμμα της ψηλά ξεχνώντας τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ουσιαστική η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έφτασε στη νίκη απέναντι στον Πλατανιά, πραγματοποιώντας ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο τόσο η ακριτική ομάδα όσο και ο Πλατανιάς παρουσιάστηκαν επιφυλακτικοί με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, χωρίς σκορ (0-0).

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο οι Θρακιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 56' με γκολ του Ράνου μετά από πολύ καλά οργανωμένη αντεπίθεση. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μάνταλος κέρδισε πέναλτι από τον Τζανή, ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος, ευστόχησε, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό σκορ (2-0).

Το μόνο αξιοσημείωτο γεγονός στη συνέχεια του αγώνα ήταν η αποβολή του σκόρερ του πρώτου γκολ Αντώνη Ράνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Ξάνθη με τη νίκη αυτή έφτασε τους 25 βαθμούς βλέποντας πλέον προς τα πάνω στη βαθμολογία και την είσοδο στην πρώτη πεντάδα που δίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Ο Πλατανιάς από την άλλη υπέστη ακόμη μια ήττα και πλέον νιώθει την «καυτή ανάσα» των ομάδων που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας.

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Ντιέ, Ντάνι (48' Πρίττας, 69' λ.τρ. Μπαξεβανίδης), Μαρίν (86' Σολτάνι), Μάνταλος, Σμιθ, Ράνος.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (68' Μαρτσάκης), Τζανής, Ποτουρίδης, Κανακούδης (74' Στόλερ), Κάλαϊτζιτς, Τετέ, Μιρτσέτα (52' Αγκιλέρα), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος.