GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο πιο άκυρος χριστουγεννιάτικος στολισμός της Ξάνθης (+VIDEO)

Ως ο πιο άκυρος χριστουγεννιάτικος στολισμός της Ξάνθης θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες των κατοίκων του οικισμού της Μάνδρας η φετινή ε...

Ως ο πιο άκυρος χριστουγεννιάτικος στολισμός της Ξάνθης θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες των κατοίκων του οικισμού της Μάνδρας η φετινή επιλογή του δήμου Αβδήρων για τον στολισμό της κεντρικής πλατείας του χωριού.

Ένα δραματικά μικρό καραβάκι έχει τοποθετηθεί εδώ και μερικές εβδομάδες στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας και τίποτα παραπάνω. Το φτωχό θέαμα, που δίνει την εντύπωση ότι ο δήμος τοποθέτησε το ως άνω καράβι στην πλατεία του χωρίου επειδή αυτό περίσσεψε από κάποιον άλλο στολισμό, δεν κατάφερε να φέρει έστω και για λίγες ημέρες την εορταστική νότα στο χωρίο.

Είναι γεγονός άλλωστε πως ο παραλιακός οικισμός απέχει αρκετά τόσο από την πρωτεύουσα του δήμου όσο και από την πόλη της Ξάνθης, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη γεωγραφική απομόνωση των κατοίκων και σίγουρα κάτι περισσότερο από το φτωχό αυτό θέαμα θα μπορούσε να εκτιμηθεί περισσότερο από τους ίδιους τους κατοίκους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: