GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα πιο δημοφιλή Videos του ThrakiToday.com για το 2012! (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑ)

Με νέο ρεκόρ προβολών κλείνει το 2012 το WebTV του ThrakiToday.com το οποίο παρουσιάζει κατά μέσο όρο 1.350 προβολές ανά βίντεο, ξεπερν...

Με νέο ρεκόρ προβολών κλείνει το 2012 το WebTV του ThrakiToday.com το οποίο παρουσιάζει κατά μέσο όρο 1.350 προβολές ανά βίντεο, ξεπερνώντας κατά πολύ κάθε άλλο διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης της Περιφέρειας ΑΜΘ που διαθέτει πολυμεσική βάση δεδομένων στο Youtube!

Τη χρονιά που πέρασε το WebTV του ThrakiToday.com κατάφερε να διπλασιάσει τους επισκέπτες του, ενώ παρακάτω παρατίθενται τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές για το 2012.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης παραμένει η αποκλειστική συνέντευξη του Σερήφ Σιαχίν Μουσταφά από την Κομοτηνή που ζυγίζει 400 κιλά και ζητούσε βοήθεια, συνέντευξη που ξεπέρασε τις 103.000 προβολές. 

Ακολουθούν οι δραματικές εξελίξεις για το φρικιαστικό έγκλημα στην πόλη της Ξάνθης την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου καθώς και τα επεισόδια που σημειώθηκαν τον Μάρτιο κατά τη διάρκεια του εορτασμού της εθνικής επετείου στην πόλη της Ξάνθης, με το αντίστοιχο βίντεο να ξεπερνά τις 34.000 προβολές. Οι εξελίξεις γύρω από την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής καθώς και τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του κόμματος στην Ξάνθη κλείνουν τη δεκάδα με τα πιο δημοφιλή βίντεο του ThrakiToday.com για το 2012.